Träningsresa till Kreta

Åka ensam till solen för en vecka med träning och sol har varit något jag tänkt på några år nu. Jag trivs bra i mitt eget sällskap och behöver det för att ladda mina batterier. Jag är mån om min introverta sida. Samtidigt kan en ensam-resa ge näring till min extroverta personlighet också. Att resa ensam ger alltid mer möjligheter till nya möten med olika människor och den här resan har redan bjudit på en del.

Jag hade inte nämnt något om mina önskningar åt nån men plötsligt så frågar Kim om jag vill åka på träningsresan som Mårten Nylen ordnar i oktober. Jag svarade ja snabbare än nånsin haha! En tidig julklapp till mig! ❤️ så tack Kim!

Nu är jag här då alltså! Vi är på en stor resort som heter Ostria spa&resort. Det är helt underbart fint och möjligheter att gå vilse är också stora. Vi har börjat första dagen med en morgonpromenad runt området. Avslutade den med frukosten som var den största jag sett hittills. Ostar, ägg i alla former, bacon, pizza och bakverk och frukter.

Nu ska jag gå iväg och leta upp platsen där vi ska träna! Första passet går med Tanja Djelevic – en helt fantastisk person! Jag har drömt länge om att träna med henne så det här kommer bli bra! 🤩

Kram!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.