Imorse var ett dopp i kalla poolen det första vi gjorde

Andra träningsdagen är snart förbi och vilken dag vi haft. Igår började vi lugnt med rörlighet och en workshop med Tanja Djelevic och vi fortsatte rörlighetsträningen imorse. Med ökad intensitet och det vi gjorde var verkligen kärlek till kroppen. Jag blev av med en spänd muskel på insida lår som bråkat i 2 månader och jag hörde en annan slapp sin tennisarmbåge. Ett pass gjorde såna underverk! De övningar vi gjorde ska jag verkligen ta med mig. Helt otroligt vad rätt grejer kan göra bra direkt. Min kärlek till rörlighetsträning har växt redan massor såklart.

Vi hade första träningen med Mårten Nylen idag och det blev ett svettigt cirkelpass med kroppsviktsövningar. Proffsigt fick han till ett pass där alla hittade sin nivå. Äldre med skador och lite handikapp till yngre som ville ge järnet och allt däremellan. Fast han sa att vi skulle hålla oss på en lagom nivå idag var det svårt att hålla tillbaka. Det var skönt med en riktig genomkörare alltså. Jag hann med ett dopp i poolen och lite solbadande innan kvällens sista aktivitet.

Mårten höll en worshop där han delade med sig av sitt framgångsrecept balansbordet och även nycklar för oss att ta med oss. Även om jag hört vissa saker tidigare så är det alltid nyttigt att höra igen. Mårtens filosofi kring hälsa har jag alltid gillat och blev inte besviken ikväll heller . Några nya saker tog jag med mig och framförallt fick jag bekräftat en hel del.

En annan sak som verkligen har blivit en favorit är måltiderna. Då finns utrymme att prata med alla som deltar i den här resan och jag försöker sätta mig med nya personer ofta för att lära känna så många som möjligt. Jag har fått höra många intressanta historier redan. Fantastiskt energigivande 💕!

Jag är slut som artist nu, så det är dags att sova.

Kram!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.