Nu kör vi! igen!

Allright! Hur börjar man efter en paus på 3 år? Det var min vän Sandra som först var och sparkade i mina tankar kring att börja blogga igen. Det var två år sen nu. Två år har jag gått med funderingar om jag ska börja blogga igen. Ville jag verkligen? Med ännu några plågsamma sanningar från min Kim om att jag borde göra det bara och inte gå runt med bara tanken i huvudet… och varje dag surna till för att jag inte gör det jag vill fick mig till sist att ta tag i saken. Jag kan säga att ursäkterna har stått på hög och det har inte ens varit giltiga ursäkter. Det har varit “jag har inte tid” jag gömt mig bakom. Varför det då? Kanske jag var rädd att lägga till en till sak att göra kanske? Kommer jag bli stressad av det?

Det jag glömde bort är att det GER energi att få bara lite kreativ. Att göra något roligt så att jag har något att se framemot. Vardagssysslorna kommer kännas lättare när jag har något att klura på. Och jag har en del att skriva av mig om! Nu äntligen har jag en plats att göra det på.
Att jag tycker om att blogga vet jag. Min förra blogg skrev jag i från 2006 till 2017. Nu ville jag inte fortsätta på den gamla bloggen. Det är nya tider nu! Jag hoppas du vill vara med! Kram!

And suddenly you just know it’s time to start something new and trust the magic of beginnings

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.